divendres, 19 de juny del 2015

Venda de Coques 14-15

Benvolgudes famílies,

Ara que estem a final de curs i és hora de fer balanços i valoracions, cal dir-vos que la VENDA DE COQUES 14-15 ha estat tot un èxit, tant pel que fa a la participació de les famílies, com pel que fa a la quantitat d'ingressos recaptats.
Per una banda, tothom ha participat i ha gaudit molt més del projecte que en cursos anteriors, per altra banda, s'han recaptat un total de 2.334,30€ que l'escola ha invertit en el PROJECTE DE LA MILLORA DE PATIS de la següent manera:
·         Compra i instal·lació d'una caseta de fusta (1.327,87€)
·         Participació al 50%, juntament amb l'AMPA, en la compra d'un tobogan i tres barres de donar voltes d'acer inoxidable (1.046,04€ escola + 1.046,04€ AMPA).
·         L’Ajuntament de Canet ha col.laborat en el moviment de terres del pati i construcción d’una escala de fusta al costat del gimnàs i ha pagat la instal.lació del tobogán i les barres d’equilibri.
Agraïm moltíssim la vostra col·laboració i us animem a seguir participant els propers cursos. Els esforços de cadascun de vosaltres sumen i, apart de donar vida i aportar bon ambient a l'escola, ens ajuden a poder fer tirar endavant i acabar fent realitat projectes tan importants com els acabats d'esmentar.

Atentament,


                    La direcció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada