dilluns, 9 de febrer del 2015

Carnaval '15 al Turó del Drac

Carnaval’15
al Turó del Drac


* DIJOUS LLARDER, 12 de febrer:


Matí: Els i les  alumnes d’EI aniran a esmorzar al Pla d’en Sala. Cal portar esmorzar i aigua.
Els i les alumnes de 1r, 2n i 3r aniran a passar el dia a la Creu. Cal portar esmorzar, dinar  i aigua. En cas de pluja s’anul·laran les sortides.
Els i les alumnes de 4t, 5è i 6è  aniran a  la Creu només al matí. Cal portar l’esmorzar i aigua. Tornaran a les 13 h.


* DIVENDRES, 13 de febrer:


Matí: A les 11’30h: “Arribo” d’en Carnestoltes.
El Sr. Carnestoltes arribarà a l’escola i ens farà el pregó.
Tarda: GRAN RUA DE CARNAVAL de tots els i les alumnes del Turó del Drac, pares, mares, avis, àvies,...Cal que els/les alumnes i pares i mares acompanyants siguin a l’escola a les 15h.  La rua de Carnaval sortirà a les 15h. de l’escola i baixarà  per la Via Figuerola, Riera Gavarra, Plaça 11 de Setembre, Mas Muní, Sant Isidre i, a l’alçada de la Plaça Mercat, ens incorporarem a la rua infantil del poble per continuar fins a la Plaça Universitat. Els nens i nenes es lliuraran a les famílies en finalitzar la rua a la Plaça Universitat. Recordeu que tothom que participi en la rua ha d’anar disfressat. Els que no hi vagin, han de situar-se a les voreres.


*DILLUNS, 16 de febrer: Festa de lliure disposició. L’escola romandrà tancada.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhntVhrmkkjBfPjXxy0a5E9cT9eow7MmOCnpqakDpqgUDXuKe3Bi6lXQQz1tVAYX7q7cMmmUgw71fiKDISHVvz0-7al2-UDfX-eIGiskh5q_MdKKAmOiU1t7zbJ_AC2Toq-9cY2Nuo5_me3/s1600/6.gif

Bon Carnaval a tothom!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada