dimarts, 25 de setembre del 2012

Blocs 2012 - 13 del Turó

Hola a tothom! Ja estan funcionant els blocs de totes les classes i especialitats del Turó. En aquests hi hauran totes les informacions que les mestres considerin rellevants sobre les activitats que es realitzen al cole i fora d'aquest. També es penjaran imatges de les activitats realitzades a les classes, sortides, festes, etc. que podreu descarregar i guardar en els vostres ordinadors i/o imprimir directament.
Us animem a que entreu sovint en aquests i a que participeu activament deixant comentaris sobre les publicacions (podeu aprofitar per escriure els missatges amb els vostres fills i filles), aquests comentaris fan molta il·lusió als nens i nenes quan els hi llegeix la mestra (EI) o quan s'ho miren des de casa o a les classes.

2 comentaris:

  1. I com s'arriba al blog de cada classe???? No hauríeu de posar algun enllaç? No ens ho poseu gaire fàcil!

    ResponElimina
  2. Hola, si esteu al lloc web de l'escola www.turodeldrac.cat, a l'esquerra d'aquest comentari - bloc central hi ha un requadre titulat 'BLOCS DEL TURÓ' on estan els enllaços a tots els blocs de l'escola (una mica més abaix hi ha un text explicatiu sobre aquest tema). A partir d'ara també trobareu els enllaços als blocs en aquest bloc.
    Si teniu alguna crítica o proposta de millora sobre el lloc web, els blocs o els mitjans digitals que fem servir a l'escola us podeu dirigir a mi mateix, responsable d'aquests mitjans, i fer-me arribar les propostes personalment en el mateix centre.
    Recordeu que estem en el bloc d'una escola i per tant per fer els comentaris és necessari que us identifiqueu.
    David Montero
    Coordinador de mitjans informàtics de l'escola Turó del Drac.

    ResponElimina