dimecres, 20 de juny del 2012

Cercavila de presentació d'en Crestes



Benvolguts pares i mares,

com ja sabeu, el divendres 22 de juny a la tarda farem la cercavila pel poble per donar a conèixer als canetencs i canetenques en Crestes, el drac gegant de l’escola.

Ens concentrarem a la Riera Sant Domènech (davant de la Biblioteca) a les 18,30 h, pares, mares, nens i nenes. A les 19 h començarà la cercavila.

Els nens i nenes de l’escola han de portar el barret de drac posat i una samarreta verda (o bé la samarreta taronja de l’escola). 

En Crestes ha estat el fruit de l’esforç d’un grup de pares i mares que han treballat de valent perquè aquest drac fos una realitat i per això és molt important que tots siguem a la cercavila.

Recorregut: Riera Gavarra, pel mig del carrer fins a la rotonda de la plaça 11 de setembre, continuarem pel carril bici, Via Figuerola i arribada a l’escola on ballarem la dansa del Drac. Ens acompanyaran Soroll.som i els Gegants del Barri del Abells.

A les 20 h començarà l’espectacle d’animació infantil a càrrec del grup “Xarop de Canya” i a continuació el sopar, el comiat dels alumnes de 6è, l’acte de cloenda i comiat del curs 2011-12 i per finalitzar ball amb la disco mòbil de l’escola.

Us esperem a tots a la cercavila!

Mapa del recorregut de la Cercavila 

L’equip docent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada